Skip to main content
Coronavirus

Alles over Corona (COVID-19) ondernemen en overheidssteun

Het coronavirus (COVID-19) heeft ons in de greep. Iedereen wordt hierdoor geraakt. Je vak nu even niet meer kunnen uitoefenen is vervelend maar niet het ergste. Als je financieel wordt geraakt wordt het wel al wat vervelender. Gelukkig heeft de overheid vrijwel direct stappen aangereikt om jou als ondernemer te willen ondersteunen. Afgelopen dagen worden de portalen voor de diverse maatregelen om deze financiële steun aan te vragen meer en meer opengezet. Daarom is het ook niet raar als je nu even door de bomen het bos niet meer ziet. Welke regelingen zijn er allemaal en welke is voor jou dan relevant?

Gelukkig heeft de Kamer van Koophandel alle huidige regelingen netjes op een rijtje gezet. Bij deze de link naar de pagina.

Met aanvragen moet je natuurlijk wel informatie aanleveren. Het is dan ook goed om voorbereidingen te treffen en de nodige informatie alvast klaar te hebben liggen. Wat je moet aanleveren vind je terug bij de regelingen.

Ik vind dat je altijd voor elkaar klaar moet staan maar in deze tijd is dat misschien nog wel belangrijker. Neem daarom gerust contact op als je je afvraagt welke mogelijkheden er specifiek voor jou zijn. Samen zoeken we dan uit wat er voor jou nodig is en wat er gedaan moet worden.

Blijf gezond en ga niet de deur uit als het niet nodig is.

Marc